Henk de Haas - Bouw en Restauratiewerk Henk de Haas op Facebook

Bouw en Restauratiewerk

De Haas Bouw - Timmer - Restauratiewerk
Glasvliesbehang Bram Blokland
Is uw interieur toe aan een upgrade? Bent u uitgekeken op uw oude behang? Overweegt u dan eens de vele voordelen van glasvliesbehang.

Glasvliesbehang is toe te passen in ieder interieur en geheel aan te passen naar eigen smaak en huisstijl, doordat het te leveren is in verschillende motieven en in iedere kleur geschilderd kan worden.

Glasvlies beschermt de ondergrond tegen beschadigingen zoals krassen. Dit type behang wordt zowel voor renovatie doeleinden als voor nieuwbouw projecten regelmatig gebruikt. Dit komt doordat het scheuren of barsten laat verdwijnen, wat resulteert in een egale wand die uw muren verstevigd.

Glasvliesbehang draagt bij aan de waarde van uw woning. Door de duurzaamheid en samenstelling van natuurlijke materialen is het zeer milieuvriendelijk.

Het glasvlies is gemakkelijk te verwijderen en is meerdere keren overschilderbaar. Het is ook mogelijk om direct op het glasvlies traditioneel behang aan te brengen.

Dit zijn niet de enige voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat glasvliesweefsel niet alleen water- en vochtafstotend is, maar ook nog eens vlam- en geluidswerend.

U heeft bijna geen onderhoud aan de muren, doordat deze met een licht vochtige doek af te nemen is, waardoor vlekjes geen afbreuk meer doen aan uw wanden.

Bent u overtuigd of heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met Bram Blokland.
Te bereiken op 0641688347 of bloklandtotaalonderhoud@hotmail.com
Glasvliesbehang Bram Blokland Glasvliesbehang Bram Blokland Glasvliesbehang Bram Blokland Glasvliesbehang Bram Blokland Glasvliesbehang Bram Blokland Glasvliesbehang Bram Blokland Glasvliesbehang Bram Blokland Glasvliesbehang Bram Blokland Glasvliesbehang Bram Blokland Glasvliesbehang Bram Blokland Glasvliesbehang Bram Blokland Glasvliesbehang Bram Blokland Glasvliesbehang Bram Blokland Glasvliesbehang Bram Blokland Glasvliesbehang Bram Blokland Glasvliesbehang Bram Blokland Glasvliesbehang Bram Blokland Glasvliesbehang Bram Blokland Glasvliesbehang Bram Blokland Glasvliesbehang Bram Blokland 

Glasvliesbehang Bram Blokland 

Terug naar het overzicht