Henk de Haas - Nieuws Henk de Haas op Facebook

Nieuws

Het laatste nieuws van Henk de Haas
13-09-2012
Nieuw in assortiment!
Nieuw in assortiment!Nu nieuw in ons assortiment: - Springkussen koe (Verhuur) - Bus betimmering (Bouw en restauratiewerk) - Motorstandaarden (Diversen) Lees meer »
27-10-2011
Gladheidsbestrijding
GladheidsbestrijdingDe winter zit te komen, de blaren van de bomen, het strooizout is binnengekomen. Koop nu een sneeuwschep, een slee of strooizout, sla in want het wordt glad en koud. Op tijd bestellen, op = op Net een rijmpje van de Sinterklaas, maar het zijn spullen van Henk de Haas. Lees meer »
08-01-2011
Uitbreiding assortiment
Uitbreiding assortimentWegens de grote aanvraag van het verhuur, hebben we ons assortiment uitgebreid met een nieuwe knikmops, heftruck, klein gereedschap en een verhuisbus. Bij de verkoop van boottrailers zijn we verschillende dealerschappen aangegaan. Zo kunt u nu ook bij ons terecht voor Marlin boottrailers en nat.. Lees meer »
26-07-2008
Bagagewagens verhuur
Bagagewagens verhuurWij hebben nog een aantal bagagewagens ter beschikking voor het verhuur. Wilt u een bagagewagen huren bij ons mail dan naar info@henkdehaas.nl of bel met 06 53 48 52 49. Lees meer »
24-05-2008
Potdekselwerk
PotdekselwerkU kunt ook bij ons terecht voor het leveren en plaatsen van potdekselwerk! Bel of mail voor de mogelijkheden. Lees meer »
22-03-2008
Lente bericht
Lente berichtVoor een tuin groot of klein, moet je voor een tuinbeeld bij Haas zijn! - Dieren beelden - Griekse / Romeinse figuren - Vazen - Zuilen - Fonteinen - Muur en wand decoratie Lees meer »
22-03-2008
Vakantietip!
Vakantietip!Voor bagagewagen of boottrailer voor uw vakantie, tijdig reserveren, zolang de voorraad strekt! Motortrailer of fiets, voor iedereen is er wel iets! Lees meer »