Boottransport

Wij verhuren boottrailers aan particulieren en bedrijven, maar het is ook mogelijk om uw boottransport geheel door ons te laten verzorgen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw boot professioneel en zorgvuldig per boottrailer transporteren van locatie A naar locatie B. Tot 9 meter en 2800 kg. Wij vervoeren wel alleen binnen Nederland en rondom de grenzen. Wij doen dus géén internationale transporten. 

De kosten zijn € 60,- per uur (auto + boottrailer + chauffeur) en € 0,30 per kilometer. De prijs is exclusief BTW.

Heeft u interesse in een boottransport? Voor meer informatie kunt u bellen met 06 53 48 52 49 of mailen naar info@henkdehaas.nl.

Boottransport Hardinxveld-Giessendam

Ons startpunt voor uw boottransport is Hardinxveld-Giessendam (naast Gorinchem), hier zijn wij gevestigd. Vanuit hier vertrekken wij met een geschikte boottrailer naar uw locatie of de jachthaven. Uw boot dient op onze trailer getakeld te worden, wij zorgen voor de juiste bevestiging. Na controle vertrekken wij naar uw gewenste afleverlocatie. Ook hier dient u te zorgen voor de juiste middelen om uw boot van de boottrailer te verplaatsen.

Boottransport Rotterdam

Ons bedrijf is gevestigd vlakbij Rotterdam. Indien u op zoek bent naar een geschikt transportbedrijf voor uw boot (tot 9 meter en 2800 kg) dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave met als startpunt omgeving Rotterdam. 

Boottransport Biesbosch, Drimmelen, Hank

Doordat wij dichtbij de Biesbosch zijn gevestigd, kunnen wij u snel en professioneel uw boot vervoeren van bijvoorbeeld Drimmelen of Hank naar uw gewenste adres. Kom langs voor een kopje koffie en een gratis prijsindicatie voor uw boottransport.

Autotransport

Ook met een autotransport kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben zelf meerdere autoambulances en transporters beschikbaar, uiteraard dus ook met chauffeur mogelijk.